Posted on Leave a comment

Τι Δυνατότητες Παρέχει Κάθε Ασφαλιστική ~ Asfalistroulis.

Συγκριση Τιμων Ασφαλειων Αυτοκινητου ▷

Ενοικίαση αυτοκινήτου online, SUV χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση, με πλήρη ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα. Επιπλέον αρκετές εταιρείες όπως οι τηλεπικοινωνίες και οι τράπεζες παρέχουν προγράμματα επιβράβευσης από τα οποία μπορείς να αποκτήσεις έκπτωση στα ασφάλιστρα της μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου. Έτσι, σε περίπτωση που μια ασφαλιστική εταιρεία κλείσει, να είναι καλυμμένος ο ασφαλισμένος έως ότου αλλάξει ασφαλιστική εταιρεία», σημειώνει ο κ. Τσεμπερλίδης.

Δυνατότητα online πληρωμής ασφαλίστρων μέσα από το web site της, με χρήση πιστωτικής κάρτας και επιλογή άτοκων δόσεων. Όπως καταλαβαίνεις, στο Pricefox μπορείς να είσαι σίγουρος κάθε στιγμή ότι θα βρεις τις πιο συμφέρουσες τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου. Δυνατότητα on the web πληρωμής ασφαλίστρων μέσω Internet Banking και Phone Financial, καθώς και μέσω της υπηρεσίας της EUROBANK EFG, με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa, Mastercard και Pre-paid (οποιασδήποτε τράπεζας).

Με την ίδια επιστολή θα ενημερώνονται για τη διαδικασία που απαιτείται να ακολουθηθεί προκειμένου το όχημα να εξαιρεθεί από το αρχείο των πιθανών ανασφάλιστων οχημάτων, όπως σε περίπτωση που έχει τηρηθεί η υποχρέωση ασφάλισης του οχήματος, υπάρχει απαλλαγή της υποχρέωσης ασφάλισής του σύμφωνα με τον νόμο, μπορεί να τεκμηριωθεί η ακινησία του, διαπιστωθεί λάθος στα στοιχεία ασφάλισης ή κυκλοφορίας του.

Επιπρόσθετα, οι πιστοποιημένοι στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet χρήστες θα ενημερώνονται με την ανάρτηση της ίδιας επιστολής στον λογαριασμό τους. Με απλά λόγια αν έχεις βασική ασφάλεια αυτοκινήτου και τρακάρεις, η ασφαλιστική εταιρεία αποζημιώνει τις ζημιές που προκάλεσες.

Καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της AIG στο 210 8127600 και εμείς θα φροντίσουμε για την επανέκδοσή του. Σίγουρα κοστίζει πολύ λιγότερο να πληρώσεις λίγα χρήματα και να έχεις έναν μεγάλο οργανισμό που μπορεί να εγγυηθεί για την αποζημίωση σου, παρά να αναλάβεις εντελώς μόνος την επισκευή του οχήματος σου στην περίπτωση που είσαι υπαίτιος.

Ολοκληρώνετε την αγορά online και λαμβάνετε αμέσως το ασφαλιστήριό σας. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Eurobank σε συνεργασία με την Eurolife FFH ΑΕΓΑ σάς δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε εσείς online το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σας, προσθέτοντας μία-μία τις καλύψεις που σας ενδιαφέρουν.

Εφόσον η αγορά σας ολοκληρωθεί μετά τις 12. 00 π. μ. (π. χ. 13. 00 μ. μ. ) η κάλυψή σας θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα στις 12. 00 π. μ. For more regarding ασφαλεια αυτοκινητου μαρουσι, click through the next post, stop by the webpage. Είμαστε σε θέση ανά πάσα στιγμή να σας εξηγήσουμε ποιες ακριβώς είναι οι καλύψεις σας χωρίς υπεκφυγές και χωρίς ψιλά γράμματα έτσι ώστε να ξέρετε τι δικαιούστε και τι μπορείτε να διεκδικήσετε στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου.

Leave a Reply