Posted on Leave a comment

Møtebooking Via En Profesjonell Aktør

Ikke nok med at møtebooking i seg selv er en krevende ferdighet. Disse plattformene er derfor supre for Transaksjons­støtte deg som driver med B2B-markedsføring og salg. Det gjør annonser i sosiale medier supre for målrettet markedsføring. Dette gjør at du kan ha glede av jobben som gjøres mange måneder frem i tid. I dag finnes mange bedrifter på sosiale medier som LinkedIn og Facebook. Møtebooking blir også mer og mer erstattet av markedsføring i sosiale medier. Annonsering via Google er også et nyttig alternativ for deg som ikke ønsker å markedsføre ved hjelp av møtebooking. Søkemotoroptimalisering kan gjøres ved hjelp av en rekke ulike metoder. Med god søkemotoroptimalisering vil nettsiden din havne høyere opp i trefflisten til Google når noen søker etter varer eller tjenester du tilbyr. Det er muligens ikke en rasjonell innvending, men den består i det minste av en grunn – og gir deg derfor noe å jobbe med. Det kan noen ganger være hensiktsmessig å utelate firmanavnet avhengig av hvilket inntrykk navnet gir.

Det å lære seg møtebooking på en rask og enkel måte gir raskt uttelling i mer salg og suksess. På en brukervennlig og profesjonell måte kan du sette opp egne kampanje- og landingssider for leadsgenerering og salg. Hvis portvokteren er villig til å sette deg over, men din kontaktperson ikke er tilgjengelig så benytt sjansen til å få så mye etterretning som mulig fra din venn på sentralbordet. Som vår nye Growth Hacker vil du utfordre, se etter nye muligheter, utforme hypoteser, sette i gang tester og bistå til å implementere funn som gjøres. I Tripletex elsker vi å utforske nye muligheter, iverksette tester og eksperimenter. Tripletex leter nå etter en Growth Hacker – en nøkkelrolle i våre planer om vekst, som elsker tall og data, og som er rask fra analyse til handling. Vi i markedsavdelingen vil bistå deg med blant annet produksjon av innhold, webutvikling, analyse og andre ressurser du måtte trenge for å teste ut ulike oppdagelser du vil gjøre. Og du slipper å måtte ringe rundt, slik du må ved møtebooking. Svaret på begge spørsmålene må være et utvetydig ja. Alt dette outsourcing gjør at bedrifter kan glemme hverdagslige oppgaver som fortsatt må gjøres, men tar fokus bort fra kjernedriften i virksomheten.

Dette innebærer at du gjør nettsiden mer synlig i søkemotorene – som for eksempel Google. Hvis du er en tidligere selger som har vært ansatt under min ledelse og har hørt meg lire av meg dette sludderet så unnskylder jeg. En annen fordel med Google-annonser, er at du kan legge inn spesifikke søkeord som er relevante for det du selger. Ved søkemotoroptimalisering vil du typisk inkludere relevante søkeord i tekstene dine. Dersom møtebooking virker for møtebooking komplisert og langdrygt, kan du for eksempel prøve markedsføringsmetoder som søkemotoroptimalisering (SEO). I dag blir digital markedsføring på nett foretrukket av mange bedrifter, fremfor møtebooking og lignende markedsføringsmetoder. Hva er prisen på et møte og hvor mange møter kan vi booke på en dag? I Maskineriet måles ikke suksess basert på hvor mange møter vi kan booke, men på den businessen våre kunder genererer i møtene. Dette vil i mange tilfeller være mye enklere enn å arbeide med møtebooking. Møtebooking er en egen profesjon og vi skal være en foregangsfigur når det kommer til å høyne anseelsen av vårt yrke. Få gjerne hjelp av et tekstbyrå dersom du er usikker på hvordan din Google Ad skal se ut. Du vil være en del av et ungt og energisk team, hvor du vil ha gode støttespillere, som gjerne trives med høyt tempo.

Markedsføring på nett vil i de fleste tilfeller være minst like effektivt som møtebooking. Ved å synliggjøre bedriftens varer eller tjenester på nett, kan du effektivt nå ut til bedrifter som har bruk for det du selger. Et eksempel, hvis din beste selger i dag gjennomfører 5 kvalifiserte møter per uke i dag og han har en hitrate på 30%, så utgjør det 6 salg per måned, eller 66 i året. De fleste bedrifter har en nettside, og mye av markedsføringen foregår derfor på internett. De fleste tiltakene utføres imidlertid på selve siden din. De fleste virksomheter foretrekker veldig å kunne fokusere all sin energi på å utvikle bedre produkter og tjenester og levere bedre verdi til kundene. Hvordan kan vi gjøre dagens kjøpsreise enda bedre for kunden? Opplever man det, over tid, så kan det hende dine selgere er mottagelige for et tilbud fra din konkurrent, som tilbyr dine selgere ferdig bookede møter. Men, jeg tror ikke jeg er veldig langt unna, dersom jeg tar et snitt på 6 timer på 2 møter. Hvor mange timer man bruker for å booke 1 møte, er veldig ulikt fra bransje til bransje og fra selger til selger.

Leave a Reply